top of page

Årets event

Är du företag? Ta din företagsnärvaro till en helt ny nivå! Missa inte chansen att delta i vårt exklusiva evenemang, där över 100 av de mest inflytelserika influencers och svenska tv-profiler kommer att närvara. Det är en unik möjlighet för ditt företag att bli en del av denna spännande gemenskap och öppna dörrarna till nya samarbetspartnerskap.

Är du influencer? Välkommen till årets mest exklusiva event! Njut av glamour och möjligheter tillsammans med över 100 andra influencers och svenska tv-profiler. Nätverka, hitta samarbetspartners och öka din synlighet på sociala medier. Gratis för influencers med minst 30k följare.

 

Vårt event erbjuder inte bara möjligheten att nätverka med branschens bästa, utan också en chans att visa upp ditt varumärke för en bredare publik. Genom att närvara kan du öka din försäljning och marknadsandelar på ett betydande sätt.

 

Men det är inte allt! Vi kommer också att skämma bort dig och våra gäster med en snacks och tilltugg, välkomstdrinkar och en professionell bar med utsökta drinkar. Dessutom har vi spännande tävlingar och lyxiga priser som väntar på er.

 

För att göra evenemanget ännu mer minnesvärt, kommer en lovande DJ som ska få sina låtar mixade av en 5-faldig Grammy Award-vinnare vara på plats! Zietz fångar eventet på film och GreenPix fångar alla ögonblick på bild, så att du kan se tillbaka på denna fantastiska upplevelse.

 • KIKI GLAM EVENT
  KIKI GLAM EVENT
  lör 07 sep.
  Centrala stockholm
  07 sep. 2024 16:00 – 22:00
  Centrala stockholm
  07 sep. 2024 16:00 – 22:00
  Centrala stockholm
  Välkommen till vårt spektakulära event! Mingla, skapa, lyssna och festa med oss och kändisar i Sverige. Vinn en weekend för två, lär känna inspirerande profiler och knyt värdefulla kontakter. Njut av tilltugg i mängder och drinkar i baren, mingla med influensers och dansa till vår fantastiska DJ.

Sponsorer på årets stora event

IMG_5971_edited.png
4.png
2.png
3.png
1.png
Green Professional Studio Logo-2.png
bottom of page