top of page

lør. 07. sep.

|

Centrala stockholm

KIKI GLAM EVENT

Välkommen till vårt spektakulära event! Mingla, skapa, lyssna och festa med oss och kändisar i Sverige. Vinn en weekend för två, lär känna inspirerande profiler och knyt värdefulla kontakter. Njut av tilltugg i mängder och drinkar i baren, mingla med influensers och dansa till vår fantastiska DJ.

KIKI GLAM EVENT
KIKI GLAM EVENT

Tid og sted

07. sep. 2024, 16:00 – 22:00

Centrala stockholm

Gjester

Om arrangementet

Välkommen till ett spektakulärt och inspirerande event den 7e september i Stockholm! 

Vi på Moon Agency Media har satt samman en kväll full av spännande aktiviteter, möten med fantastiska sponsorer och en chans att nätverka med likasinnade entreprenörer. Detta är eventet för svenska företag som vill knyta kontakter med entrepenörer, influencers och svenska kända profiler. 

Evenemanget inleds med ett välkomstmingel kl 16.00 där du får njuta av välkomstbubbel och möjlighet att mingla med andra gäster. Därefter presenterar vi stolt vårt företag Moon och introducerar de olika sponsorer som är närvarande. Vi kommer att dela med oss av våra framgångshistorier och berätta om de unika möjligheter vi erbjuder.

Efter presentationen är det dags för den första aktiviteten - en kreativ workshop där du får skapa ett somrigt och inspirerande inlägg på Instagram. Genom att lyfta en aktuell sponsor inom resor och Moon har du chansen att vinna en weekend för två med flyg och övernattning. Vi kommer att tillhandahålla accessoarer och tillbehör för att du ska kunna skapa extra kreativa bilder.

Bonus! Inte nog med att du kan vinna en resa! En extra kul tävling pågår under hela eventet, ta en gruppbild med fyra andra personer och få chansen att vinna en lyxig goodiebag värd 5.000 kr (alla på bilden vinner VARSIN!)

Efter workshoppen är det dags att njuta av läckra tilltugg och fortsätta mingla med sponsorer och företag. Detta är en perfekt möjlighet att knyta nya kontakter och lära dig mer om olika företag och deras verksamheter. Vem vet, kanske hittar du din framtida samarbetspartner?

Därefter väntar en inspirerande föreläsning där en erfaren entrepenör delar med sig av sina framgångshistorier, ger tips och råd samt inspirerar till entreprenörskap och innovation. 

Efter föreläsningen är det dags att presentera vinnarna av tävlingen och tacka våra sponsorer och gäster. Men kvällen är inte slut där! Stanna kvar på efterfesten och dansa till vår fantastiska DJ, njut av läckra drinkar och skaffa nya kontakter.

Under hela evenemanget kommer det finnas en bar där du kan köpa drycker och njuta av en trevlig atmosfär. Dessutom kommer du att få med dig en otrolig goodiebag hem från våra sponsorer!

Vi bjuder tilltugg och snacks, alkholfri dryck och bubbel.

Missa inte chansen att vara med på detta spektakulära event. 

Vi ser fram emot att träffa dig den 3e augusti i Stockholm! ✨

Event upplägg 

Kl 16.00 - 16.30: Välkomstmingel

- Vid ankomst bjuder vi dig på välkomstbubbel och du får tillfälle att mingla med andra gäster.

Kl 16.30 - 17.00: Presentation av Moon och sponsorer

- En kort presentation av vårt företag Moon och de olika sponsorer som är närvarande. Vi kommer att berätta om företagets framgångar och berätta vad vi erbjuder.

Kl 17.00 - 17.45: Aktivitet 1 - Workshop

- Du får möjlighet att skapa ett kreativt och somrigt inlägg på Instagram där du ska lyfta aktuell sponsor (inom resor) och Moon för att vinna en weekend för två med flyg och övernattning.

Accessoarer och tillbehör kommer finnas på plats för att kunna skapa extra kreativa bilder.

Kl 17:45 - 18:30: Tilltugg, snacks och mingel med sponsorer

- Det serveras tilltugg och massa snacks, du får möjlighet att mingla med de olika sponsorer och företag som är närvarande. Detta ger dig chansen att knyta nya kontakter och lära dig mer om olika företag och deras verksamheter. Kanske hittar du din framtida samarbetsparter?

Kl 18.30 - 19.00: Aktivitet 2 - Föreläsning

- Två entrepenörer håller varsitt kort tal på 10 minuter där de berättar om sina framgångshistorier, ger tips och råd eller inspirerar till entreprenörskap och innovation.

Kl 19:00 - 19:30: Vinnarna presenteras, vi tackar sponsorerna och gästerna!

Kl 19:30 - 22.00: Dj, artist och bar

Stanna kvar på efterfest, dansa till vår fantastiska DJ och artist (överraskning), unna dig några läckra drinkar och skaffa nya kontakter.

15.00 - 19.00: Aktivitet - Nätverksspel

- Från eventets start och fram till kl 19.00 kan du tävla om ett lyxigt pris! Ta en gruppbild med 5 andra profiler. Posta bilden i story eller flöde, tagga @moonagencymedia.se och alla som är med på bilden. Använd fantasin! Den bilden med mest kreativitet och engagemang vinner varsin lyxig goodiebag värde 5.000 kr med sig hem direkt på plats (alla 5 personerna på bilden vinner varsin goodiebag)

Bar och underhållning

Under hela evenemanget kommer det finnas tillgång till en bar där du kan köpa drycker och njuta av en trevlig atmosfär. Du kommer även få med dig en otrolig goodiebag hem från våra sponsorer! Vi bjuder på sushi, snacks och alkholfri dyck under hela eventet.

Våra sponsorer kommer finnas på plats för att dela ut och visa upp sina produkter, mingla runt med dem och de andra gästerna för att hitta dina nya favoritprodukter och likasinnade entrepenörer.

Billetter

  • FÖRETAG - ENKELBILJETT

    Kom och mingla med influencers och tv-profiler för att hitta dina framtida samarbetspartners! Ett perfekt sätt för dig och ditt varumärke att nå ut på marknaden. Ni får självklart köpa hur många biljetter ni vill om ni vill komma flera från företaget.

    SEK 1 250,00
  • INFLUENCER & KREATÖR

    Exklusivt event för influencers och kreatörer! Njut av bubbel, en fantastisk goodiebag (värde 1500 kr) och möjligheten att mingla med kända tv-profiler och sponsorer. Det kommer finnas DJ, live-artister, fantastiska priser och massor av mat! Missa inte chansen att skapa värdefulla kontakter inom sociala medier och hitta potentiella samarbetspartners. Vi har över 100 framstående profiler på plats och 50 företag som är redo att inleda nya samarbeten. Observera att antalet biljetter är begränsat,

    SEK 1 250,00

Total

SEK 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page