top of page

Våra expertisområden

Vi har försökt anpassa våra tjänster för att alla ska kunna hitta något som passar alla. Både före företagare och influencers, stora som små. Vi vill hjälpa er alla utifrån era önskemål oavsett om ditt mål är att växa på sociala medier, få tid över till annat, få hjälp att anordna ett event, nå ut till fler kunder eller få ett snyggare flöde på dina sociala medier. Nedanför kan du se våra tjänster i enkelhet, längre ner på sidan ser du en utförlig beskrivning av varje tjänst med mer info, bokning och priser.

Marknadsföring

Nå önskade resultat!

Reklammaterial

Sätt personlighet på ditt företag.

Kurser

Bli proffs på sociala medier.

Foto & design

Fotografering och redigering.

PR & event

Nå ut till rätt målgrupp.

Sociala medier

Vi tar hand om dina kanaler.

Marknadsföring

Förenkla komplexiteten

Letar du efter sätt att öka ditt företags synlighet på Instagram? Vi har den perfekta lösningen för dig. Med vår tjänst för marknadsföring på Instagram kan vi hjälpa dig att få tusentals nya följare och öka din varumärkesexponering. Vi använder strategier som är skräddarsydda för att passa din målgrupp och maximera ditt engagemang.

 

Oavsett om ni vill växa på sociala medier och få tusentals nya följare, eller vill ni samarbeta med influencers för att nå ut till rätt målgrupp, så hjälper vi er att nå nya höjder på sociala medier!

Social media kurser

För influencers och företag

Vill du ta ditt företagande eller influencerskap till nya höjder på sociala medier? Vill du öka din försäljning och nå ut till en större publik? Då har du kommit till rätt plats!

Genom kurserna får du lära dig att hantera engagemang på sociala medier, nå ut till rätt målgrupp med hjälp av Ads på Meta, skapa bra content, bygga upp ett tilltalande flöde och hitta rätt samarbetspartners för att tjäna mer pengar på dina sociala medier och/eller i ditt företag.

PR & influencer marketing

Nå ut till rätt influencers med ditt varumärke

Vi är experter på att hitta influencers för ditt PR-utskick och samarbeten! Med vår omfattande erfarenhet och stora nätverk kan vi koppla samman ditt företag med influencers som passar perfekt för ditt varumärke och målgrupp. Vi tar oss tid att noggrant granska varje influencer och deras engagemang för att säkerställa att de är äkta och passande för din kampanj.

 

Genom att samarbeta med oss kan du maximera din varumärkes räckvidd och synlighet på ett effektivt sätt. Vi förstår vikten av att skapa autentiska och meningsfulla samarbeten mellan företag och influencers.

För dig som hellre vill hitta influensers och kreatörer på egen hand i vår platsbank, registrera dig idag som företag och få tillgång till alla våra profiler.

Event

We make your brand shine

Vill du göra ditt nästa event minnesvärt? Vår tjänst för influencer- och företagsevent är här för att hjälpa dig. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa kunder och företag att anordna framgångsrika och inspirerande event. Vårt erfarna team tar hand om allt från planering och marknadsföring till genomförande och utvärdering.

 

Oavsett om det är en influencerträff eller ett företagsevent, kan du lita på oss för att skapa en unik och engagerande upplevelse för dina gäster. Ta steget mot att göra ditt event till en succé genom att anlita oss idag.

Du som är influencer eller kreatör, glöm inte att signa upp dig på eventlistan!

Reklammaterial

Sätt din personlighet på material

Oavsett om ni vill ha hjälp att skapa reklammaterial till era sociala medier, Ads eller fysiska reklammaterial - så skapar vi det åt er! Vi designar från grunden eller utifrån era önskemål.

 

Vi hjälper er att sätta er unika personlighet på digital design, visitkort, pennor, anteckningsböcker, kläder, reklamblad och all marknadsförings material som ni önskar. Ni sätter gränserna och vi hjälper er att synas på ett snyggt, unikt och proffesionellt sätt!

Fotografering & redigering

Få professionella bilder till ditt företag

Vi hjälper företag att ta proffsiga bilder och filmer som är perfekt anpassade för er hemsida, sociala medier, marknadsföring och mycket mer. Vi förstår vikten av att ha unikt material som speglar företagets varumärke och engagerar er målgrupp.

 

Vi ser till att varje bild och video är professionellt utförda och av högsta kvalitet. Vi är också glada att erbjuda vår expertis inom redigering för att ge det färdiga materialet den perfekta touchen. Vårt mål är att skapa material som sticker ut och imponerar på din målgrupp.

Social media manager

Få mer tid över till det du brinner för

Vill du ha mer tid över till det du brinner för? Vi tar hand om dina sociala medier så att du kan ta hand om ditt företag. Vi hjälper dig med content och innehåll, engagemang och marknadsföring, nå ut till rätt målgrupp, få ditt företag att växa och fokusera på det du tycker om. Så sköter vi resten!

Vi erbjuder olika paket utifrån dina behov, oavsett om du behöver en extra hand eller hjälp på heltid så har vi erfarenheten och tiden att hjälpa dig.

bottom of page