top of page

About us, our story and the team.

Vi har haft chansen att arbeta med många fantastiska företag och kunder. Från att sätta strategiska mål till kundupplevelsestrategier, vi granskar noggrant behoven i varje projekt och skräddarsyr vårt arbete därefter.

Vi har mer än 8 år erfarenhet, men startade vår verksamhet 2022, och sedan dess har vi samlat de färdigheter och den expertis som krävs för att ta företag till nästa nivå. Vi tror att ingenting är utom räckhåll om vi låter våra sinnen löpa fritt och vågar vara djärva och innovativa. Kolla igenom vår hemsida och sociala medier för att få en uppfattning om vilka projekt vi jobbat med. Vill du veta mer? Hör av dig redan idag för ett kostnadsfritt möte.

About us

 

Moon Agency startade på instagram av en social media manager som sedan fick hjälp av andra influencers, tillsammans började ideer komma in från varje litet hörn och plötsligt fanns stora planer för att hjälpa andra influencers och företag att växa på sina sociala medier.

Vi hjälper företag att spara tid, skapa engagemang och content. Vi arrangerar även tävlingar för att hjälpa er att nå ut till en enormt stor mängd nya följare, öka er räckvidd och få bättre engagemang på era sociala medier. Vi hjälper er även individuellt med era önskemål, om ni behöver hjälp med idéer, design och ett mer attraktivt flöde på era kanaler. För företag som är nyfikna på att anordna ett event för att nå ut till miljontals nya personer, så finns vi här!

 

Vi är alltid öppna för era förslag och önskemål, tveka inte på att höra av er till oss.

Our story

 

Tanken bakom Moon Agency är att hjälpa både företag och influencers att växa på sociala medier, stora som små. Sociala medier växer i raketfart och är idag den största och viktigaste källan för att nå ut till andra människor. Genom sociala medier kan vi få fram vårt budskap, marknadsföra vårt företag och få kontakt med den målgruppen som passar oss. Ibland kan det vara svårt att veta hur och vart man ska börja, då finns vi här för er!

 

 

Finding Inspiration in Every Turn

- Moon Agency Media

Get to Know Us

Nedanför finner du mer information om oss i teamet, våra styrkor och arbetsområden. Har du fler frågor eller funderingar, kontakta oss direkt genom knappen nedan eller klicka dig vidare in på våra sociala medier längre ner.

Angelique

CO and founder

Grundare av Moon Agency Media. Arbetar som travel-influencer, content creator, social media coach, PR och event coordinator.

Angelique har arbetat med sociala medier, marknadsföring och som kreatör i många år. Hon har flera års erfarenhet av att hjälpa företag att växa på sociala medier. Hennes huvudfokus är att hjälpa företag att växa, få en ökad kundkrets och mer attraktivt intryck på främst Instagram, Facebook och LinkedIn.

 

Hon har även en stor passion för webbdesign och design av reklammaterial. Utöver detta är hon perfektionist ut i fingerspetsarna, vilket gör henne duktig på att planera, coacha och anordna event.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
IMG_5476_edited.jpg
bottom of page